Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Στο πολύχρωμο λιβάδι της Αλληλεγγύης...

Μία από τις καλύτερες εκδηλώσεις (μέχρι την επόμενη!) διοργάνωσε χθες βράδυ ο κοινωνικός χώρος Δον Κιχώτης! Το θέμα της Αλληλεγγύης συγκινεί κόσμο, προκαλεί ενδιαφέρον, παρακινεί!
Χθες, σχεδόν 60 άτομα (!) στριμώχτηκαν στο φιλόξενο στέκι του Δον και συζήτησαν για τις προσπάθειές τους στο πολύχρωμο λιβάδι της Αλληλεγγύης.

Πρόχειρα κάποιες πρώτες σκέψεις:

α. Πολύς κόσμος, γυναικεία υπεροχή στο κοινό! Άραγε "η Αλληλεγγύη είναι γένους θηλυκού" όπως αναρωτήθηκε ένας ή μήπως όπως ισχυρίστηκε ένας άλλος "για να γίνει μια δουλειά σωστά... χρειάζονται γυναίκες!";

β. Όλος αυτός ο κόσμος παρακολούθησε με ευλάβεια και προσοχή όλους τους ομιλητές, οι περισσότεροι μάλιστα παρακολούθησαν την εκδήλωση μέχρι τέλους. Μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και αλληλοσεβασμός!

γ. Πολλές ιδέες για την Οργάνωση της Αλληλεγγύης! Αναφέρουμε τις καλύτερες και ελπίζουμε όλοι μαζί να τις πραγματοποιήσουμε! Γιορτή Αλληλεγγύης το καλοκαίρι, αναζήτηση χώρου να στεγάσει τις δομές Αλληλεγγύης, δημιουργία ιστολογίου για την παρουσίαση των δράσεων Αλληλεγγύης, εκδήλωση για το θέμα των δικαιούχων των παντοπωλείων και ο κατάλογος συνεχίζεται!

Ως χαρούμενοι Δον Κιχώτες (όσοι βρεθήκαμε χθες και βάλαμε ένα μικρό πετραδάκι για τη διοργάνωση αυτής της σημαντικής εκδήλωσης) θα θέλαμε ακόμα μια φορά να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες Αλληλεγγύης που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο για τη συμμετοχή του και να υποσχεθούμε για μια ανάλογη συνέχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου